Brave Boys online toekomst bouwers

Applicaties
& cloud

Online werken, effectieve mailings en veilige cloud space

Wij hebben voor onszelf en voor jou als ondernemer een online omgeving ontwikkeld waarin je kunt werken aan bijvoorbeeld je webwinkel, effectieve mailings kan sturen naar klanten en je een ruimte opslagruimte hebt voor al je mediabestanden. Eén multifunctionele online omgeving die meegroeit met jouw bedrijf.
Met één veilige sleutel, heb je 24/7 toegang tot diverse applicaties en maak je automatisch gebruik van onze update en back-up services.

Spaceberry online webplatform

01

Spaceberry online webplatform

Werk aan je website, update je planning en upload je nieuwste foto’s.

Online werken is tegenwoordig niks nieuws meer. Iedereen heeft wel een eigen stukje cloud voor foto’s en muziek of heeft bestanden staan voor de presentatie van morgen. Spaceberry is ons eigen online cloud-systeem waar je o.a. ook bestanden in kan opslaan, maar je kan er ook meer mee doen. Zo kan je werken aan je website, actieproducten klaarzetten voor de volgende maand, je huisstijl map doorsturen naar de drukkerij en al je videopresentaties opslaan. Wij bieden je de ruimte om Spaceberry in te richten zoals jij dat nodig hebt. Het is jouw online werkplek en opslag die altijd voor jou bereikbaar is en waar je met collega’s samen in kan werken en informatie kan delen met je klanten.

Makkelijk te gebruiken

Spaceberry is een makkelijk te gebruiken websysteem die wij hebben ontwikkeld om prettig te werken en gegevens en data te verzamelen en te delen. De mogelijkheden komen in modules die je kan aanzetten via het dashboard zodat je direct aan de slag kunt gaan. Je begint in je Spaceberry altijd met een eigen website CMS en media-map voor al je documenten en foto’s.

Dit kan je uitbreiden met o.a. een mailsysteem, een bestanden-transfer of een prettige te gebruiken webagenda.

Geen technisch onderhoud

Wij voorzien ons online systeem van continue nieuwe mogelijkheden die je kan aanzetten, maar leveren ook slimme tools om bijvoorbeeld facturen te maken, overzichten samen te stellen en hebben een media-database met veel foto en vector materiaal die je kunt gebruiken voor presentaties, je socials en je website.

Spaceberry wordt door ons volledig onderhouden en daardoor werk je altijd met de meest up to date versie.

02

Bolt nieuwsbrieven & actiemailings

Nieuwsbrieven maken en verbonden blijven met je relaties.

Ons Bolt mailprogramma is een uniek systeem waarmee zeer eenvoudig nieuwsbrieven zijn op te maken én te versturen. Verstuur eenvoudig je nieuwsbrieven en spetterende actiemailings dus in een handomdraai. In Bolt is het is mogelijk je adreslijsten eenvoudig in te lezen en bij te werken. Maak een onbeperkt aantal e-maillijsten aan en verstuur kleine en grote aantallen nieuwsbrieven naar je relaties en klanten.

Met ons mailsysteem kan je snel en eenvoudig de nieuwsbrief layout kiezen en vullen met teksten, afbeeldingen, grafische elementen en links naar jouw website of social media invoeren. Nieuwsbrieven kunnen gepersonaliseerd worden, koppeling met Google Analytics is mogelijk en zelf bepalen wanneer je de mailing gaat versturen (inplannen). Vervolgens kan je van alle verzonden mails de live statistieken bekijken in grafische weergave en welke ontvanger de mail heeft geopend.

Het Bolt mailprogramma is ook aan te zetten in Spaceberry om direct je website bezoekers een leuke uitnodiging of aanbieding te sturen.

Brave Boys online toekomst bouwers
Equix cloud-space & domein e-mail

03

Equix cloud-space & domein e-mail

Wij bieden je de middelen, kracht en snelheid om je bedrijf en project te laten groeien.

Als je een goed idee hebt, wilt je dit vastleggen, realiseren en toegankelijk maken voor je doelgroep. Daarbij is het belangrijk om een goede domeinnaam te kiezen en een betrouwbare veilige cloud-omgeving te gebruiken waar je jezelf goed kan presenteren met je website.

Verstuur e-mails vanuit je domeinnaam met goede ontvangst-reputatie en heb meer dan voldoende ruimte voor al je foto’s, bestanden en presentaties.

Heb je een wens waarbij we je kunnen helpen? Neem contact met ons op en wij bedenken samen een goede passende oplossing zodat je van start kunt gaan!

Veilig en krachtig

Onze cloud-omgeving is ontwikkeld en wordt onderhouden door innovatieve techies die constant dingen beter, sneller en veiliger willen doen. Je kunt met zekerheid en vertrouwen verder bouwen op onze cloud en wij zijn je graag van dienst dit op maat voor je in te richten. Wij verzorgen het registreren van je domeinnaam, het aanmaken van het SSL certificaat en het plaatsen van de website met achterliggende database.

Jouw cloud groeit mee

Jouw website en systeem koppelen wij aan onze servicemonitor waarbij we je altijd voorzien van de juiste updates zodat je zonder zorgen lekker kan werken. Met de schaalbaarheid van onze cloud-diensten heb jij de vrijheid om vooruit te blikken. Wanneer jouw online aanwezigheid meer ruimte nodig heeft en je project een succes wordt, schalen wij jouw infrastructuur binnen de kortste keren mee en blijf je met je bedrijf online en in beweging.

Comet Drive Transfer

04

Comet Drive Transfer

Deel snel en veilig bestanden, presentaties en foto’s met je klanten en collega’s.

Een deel van je werk is het communiceren met je klanten en met collega’s. Vaak heb je de wens om een groep bestanden of foto’s makkelijk te versturen of om een presentatie te delen naar die ene klant. Met Comet Drive Transfer kan je eenvoudig en pijlsnel zelf deze bestanden delen en versturen. Je hebt een eigen media-bibliotheek en lijst met ontvangers die je kan bijwerken en uitbreiden. Je kan zelf mappen aanmaken en bestanden delen tot 5 Gb. grootte. Omdat Comet Drive Transfer een uniek onderdeel is van Spaceberry, is het zowel los als in combinatie met Spaceberry te gebruiken.

Zelf heb je de mogelijkheid een bestandsmap aan te maken en in te richten voor je klant, een persoonlijke boodschap mee te sturen en kan je bepaalde acties inplannen zodat je op tijd voor jouw afspraak iedereen de presentatie hebt gestuurd. Alle bestanden worden altijd veilig opgeslagen en je hebt direct inzage wanneer mensen je bestanden downloaden.

05

MijnLink online infocards

Deel je online visitekaartje en breid je netwerk uit.

Je zal wel eens een moment meegemaakt hebben dat je net niet je visitekaartjes bij je hebt, of dat je visitekaartje niet meer up to date is. Dat is in sommige gevallen net even jammer om mensen dan later nog je gegevens toe te zenden. Hoe makkelijk zou het zijn om mensen een uniek digitaal visitekaartje te sturen! Maak op een leuke en eenvoudige manier jouw online visitekaartje aan en deel deze met je klanten en netwerk.

Zo kan je in MijnLink jouw digitale visitekaartje maken met een eigen layout, kleur, logo en zelfs animatie, maar ook is het mogelijk om er een CV aan te koppelen, een pagina met belangrijke linkjes of een mapje met de presentatie van je bedrijf. Ook heb je de mogelijkheid om je gemaakte visitekaartje op te slaan als een echt drukwerk bestand om deze snel en eenvoudig in full-color uit te laten printen.

De volgende keer als jij bij een nieuwe klant zit of op een bijeenkomst bent, kan je mensen met hun mobiele telefoon jouw code laten scannen of de link doorsturen via WhatsApp om vervolgens je gegevens snel en veilig te delen. Zo heb je altijd je nieuwste visitekaartje bij de hand en deel je dit op een manier die niet snel vergeten zal worden.

Brave Boys online toekomst bouwers

Contact

Vertel ons over jouw plannen tijdens een kop koffie.

We hebben vast een oplossing..