Brave Boys online toekomst bouwers

Samen
werken

Innoveren, uitbreiden en toekomstgericht werken

We gaan online met onze website of webwinkel om onze identiteit te vergroten, bekender te worden en vervolgens te groeien in aanvragen en verkopen. Wij zijn je graag van dienst om je assisteren met dit groeiproces. Dat betekent ook dat wij ons op de lange termijn willen blijven inzetten om je online aanwezigheid en identiteit continue verder uit te breiden en te optimaliseren. Dit doen wij o.a. door periodieke updates uit te voeren, slimme marketing en content actualisatie toe te passen, en te luisteren naar je wensen om deze om te zetten naar mogelijkheden.

Startups & eigen merk

01

Startups & eigen merk

Klein beginnen en groeien naar groots.

Je zult ongetwijfeld wel eens een idee hebben gehad die je zou willen uitwerken naar iets concreets. Gewoon het avontuur om je idee tastbaar te maken en om dit aan de mensen te laten zien. Het is wel bijzonder dat straks mensen over een tijdje jouw product gaan gebruiken, elke dag die lunchbox bestellen of jouw online workshops volgen. In de meeste gevallen is groot budget niet nodig om een goed logo en een website te laten maken. Ons advies is vaak om eerst klein te beginnen met alleen de noodzakelijke dingen. We denken samen met je mee over je idee en hoe we dit kunnen uitwerken in een logo en merkgevoel.

Wij hebben een eigen startup-kit waarmee je goed van start kan gaan. Je krijgt van ons een compleet op maat gemaakt pakket dat bestaat uit je logo, social media elementen, een website landingspagina en een beheer mogelijkheid. Dit kan allemaal op een veilige cloud met mail en domeinnaam. Zo hoeft je niet te lang te wachten om je idee te lanceren en hou je tijd en middelen over die je de ruimte geeft om te groeien. Door je idee blijft je bedrijfje groeien en daarmee ook de vraag naar een grotere website of marketingactiviteiten. Wij zijn graag betrokken bij dit proces en zullen je regelmatig voorzien van updates, leuke tips en nieuwe impulsen.

02

Website updates & actualisatie

Een actuele website en geen omkijken naar technische updates.

Het is heel begrijpelijk dat je druk met je onderneming en niet altijd de tijd of mogelijkheid om je website te actualiseren. Op zich hoeft dat geen probleem als wij je van dienst mogen zijn met het bijhouden van content op je website en waar nodig de website pagina’s en bestanden te updaten. Omdat een website bestaat uit verschillende onderdelen die goed met elkaar moeten samenwerken, is het belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk werkt, veilig blijft en ook te bekijken is op de nieuwste mobiele schermen. Elke website die wij maken kunnen we koppelen aan onze monitor om zo achter de schermen je website piekfijn en up to date te houden.

Voor een informatieve website over seizoensgebonden bloemzaden of een webshop voor hondenspeeltjes, maken wij voor ieder een specifieke planning en kunnen we geleverde of deels zelf gemaakt content op het gewenste moment updaten op de website. Zo zien je bezoekers en klanten altijd de juiste en actuele informatie. Dit kunnen we ook doen voor je social media pagina’s. Vaak is de website de landingspagina vanuit bijvoorbeeld Facebook. Daarom is het sterk als de beleving van de bezoeker goed begint op je social media pagina's waarbij er een goede verwachting wordt gewekt, dit beweegt mensen door te gaan naar je website.

Brave Boys online toekomst bouwers

Wij helpen je met o.a.

# Fotobewerking
# Korte actieteksten schrijven
# Webshop content vernieuwen
# Nieuwe aanbiedingen plaatsen
# Social media pagina updaten
# Nieuws items en informatie updaten
# Downloads en versiebeheer

Hoe kunnen we je helpen

Wij spreken van te voren met je af hoe vaak de content mag worden ververst, welke afbeeldingen en teksten we daarvoor gaan gebruiken en plannen aanbiedingen en acties in om door te voeren op je webshop met bijvoorbeeld een unieke actiepagina en kortingscodes. Omdat geen enkele website hetzelfde is, maken we eerst samen een duidelijk plan zodat de website altijd up to date blijft draaien.

03

Mailing & enquête sturen

Stuur naar je klanten je nieuwste producten en aanbiedingen, en vraag naar hun ervaring.

Een goede manier om nieuwe informatie en producten aan te bieden en de loyaliteit te vergroten van je bestaande klanten of doelgroep, is door ze te mailen. Met een goede mailing kan je laten zien wat er speelt binnen je bedrijf of organisatie en heb je de mogelijkheid om je nieuwe product of dienst direct aan te bieden. Immers, je hebt al een goede band met je doelgroep en een klantenbestand opgebouwd.

Wij kunnen mailings voor je opstellen en versturen of een enquête maken en je klanten uitnodigen om deze in te vullen. Met een enquête kan je meer specifieke vragen stellen om zo te weten komen hoe tevreden mensen zijn en of er nog bepaalde dingen iets anders of beter zouden kunnen. Door middel van deze informatie kan je de website beter inrichten, bepaalde prijzen aanpassen of je aanbod vergroten. De binding met je bezoekers en klanten is sterk als je ze ook betrekt bij een stukje van je aanbod, ontwikkeling en marketing. Het leuke is dat je ook de mensen iets kan aanbieden na het invullen van jouw vragen zoals een korting of een gratis consult.

We bespreken samen de wensen en het doel voor het opmaken en versturen van de mailing en maken hiervoor een uitgewerkte planning. Op basis van de enquête informatie kunnen wij de website, landingspagina of social media pagina nog beter afstemmen zodat de bezoekers en klanten een zo prettig mogelijke ervaring hebben. Deze manier van werken verhoogd de kwaliteit van je website, wat je daarop aanbiedt en daarmee uiteindelijk de interesse en het aantal bestellingen.

Brave Boys online toekomst bouwers

04

Data verzamelen & analyseren

Helder overzicht met advies voor marketingacties en online uitbreiding.

Je nu bent bezig bent met het vergroten van je online aanwezigheid d.m.v. Google Adwords en mailings, of je heb een websysteem om de planning van je collega’s op de werkvloer aan te maken en efficiënt de uren in te delen; je bent in beide gevallen data aan het opslaan. Maar wat kan je nou eigenlijk met die data doen?

De informatie die wordt opgeslagen kan je gebruiken om betere keuzes te maken in je marketingstrategie, maar ook om bijvoorbeeld efficiënter te plannen en op kosten te besparen.

Data opslaan en logisch maken

Onze websites en systemen slaan data op en maken het inzichtelijk zodat wij jou kunnen voorzien van goed advies en je kunnen helpen met het zetten van een volgende stap. Het effectief kunnen meten van specifieke acties is belangrijk om kleine en grote bedrijfsprocessen te kunnen optimaliseren. Zo voorzien we je van duidelijke overzichten van Google resultaten, we kunnen je laten zien op welke kosten je kunt besparen en we voorzien je van advies voor bijvoorbeeld een uitbreiding van je webshop voor je nieuwe merk.

Analyseren en volgende stap zetten

Het analyseren van al deze gegevens is een proces van inspecteren, opschonen, aanpassen, en modelleren om uiteindelijk als doel de nuttige relevantie informatie te gebruiken voor goed advies en goede besluitvorming.

Wij helpen je graag om je te voorzien van dit advies voor de groei en ontwikkeling van je bedrijf of organisatie.

Contact

Vertel ons over jouw plannen tijdens een kop koffie.

We hebben vast een oplossing..